Frizzante Bubble Bee ružové 0,75l
  • Frizzante Bubble Bee ružové 0,75l

Frizzante Bubble Bee ružové 0,75l

Frizzante Bubble Bee ružové 0,75l

Jemne perlivý nápoj vyrobený z najlepších druhov slovenského kvetového medu a ríbezľovej šťavy. Šťavnatá chuť a iskrivé bublinky vás už pri prvom dúšku pošteklia na jazyku a prekvapia svojou sviežosťou.

9,90 € S DPH
Na sklade Doručenie do 2 dní
14307
Ochutená medovina

Je vyrobený unikátnou technológiou odberu prírodného oxidu uhličitého obsahujúceho vonné estery, ktorý vzniká pri kvasení našich medovín.

Prečo environment-friendly?

Pri výrobe je použitý jedinečný systém technológie zachytávania oxidu uhličitého CO2, vznikajúceho pri výrobe medoviny. Takto dokážeme v podmienkach našej spoločnosti výrazne odľahčiť uhlíkovú stopu na životnom prostredí. Zachytený plyn pochádza z alkoholovej fermentácie medoviny, a teda je čisto prírodného pôvodu. Takéto plynné CO2 dáva svojím prírodným pôvodom, vôňou a lahodnou chuťou oveľa vyššiu kvalitatívnu a ekologickú hodnotu než bežný potravinársky CO2, vyrábaný ako medziprodukt z ropy a čpavku.

Frizzante Bubble Bee ružové...

9,90 €

Produkty v rovnakej kategórii: 6

Medovina 0,5l Višňa

Medovina s pridaním ovocnej šťavy z višne je lahodný nízkoalkoholický nápoj vyrobený prírodným kvasením kvetového medu a višňovej sťavy, ktorá dodáva medovine osviežujúci ovocný nádych. Zloženie:...
8,00 €

Medovina 0,5l Ríbezľa

Medovina s pridaním ovocnej šťavy z čiernej ríbezle je lahodný nízkoalkoholický nápoj vyrobený prírodným kvasením kvetového medu a sťavy z černej ríbezle, ktorá dodáva medovine osviežujúci ovocný...
8,00 €
  • Ak máte otázky,  zavolajte nám! Ak máte otázky, zavolajte nám!
  • Tovar môžete vrátiť do 14 dní Tovar môžete vrátiť do 14 dní
  • Ponúkame len najlepšie ceny Ponúkame len najlepšie ceny
  • Rýchle dodanie tovaru skladom Rýchle dodanie tovaru skladom